De bästa matcherna i fotbolls VM 2022

De bästa matcherna i fotbolls VM 2022

Här går vi igenom de bästa matcherna i fotbolls VM 2022. Det finns några riktigt bra matcher innan det är dags för åttondelsfinaler i VM 2022, då kommer alla matcher att vara intressanta! Vi går igenom dem i datumordning. VM startar den 21 nov 2022.

De bästa matcherna i fotbolls VM 2022

Bästa matcherna i VM 2022

Måndag 21 november Senegal – Holland

VM inleder starkt med en riktigt intressant match mellan Senegal och Holland. Den startar kl 11.00 och inleder därmed hela fotbolls VM. Båda lagen kan bli outsiders i VM och här får vi en fingervisning om hur bra de är.

Lördag 26 november Frankrike – Danmark

Nästa riktigt intressanta match spelas den 26:e nov kl 17.00 mellan Frankrike och – Danmark. Detta är två lag som båda har kapacitet att vinna VM. Det är lite upp till bevis för Frankrike att visa att man kan spela bra mot bra motstånd.

Söndag 27 november Spanien – Tyskland

Detta är den på pappret bästa matchen i gruppspelet i VM 2022. Här möts två lag som har en bra chans att vinna hela VM. Det finns risk för att båda lagen inte vill förlora och att matchen slutar 0-0 men det kan lika gärna bli en fantastisk match!

Måndag 28 november  Brasilien – Schweiz 

Även här hittar vi en riktigt bra match där hela VMs favoriter Brasilien får en tuff uppgift när de möter Schweiz. Denna matchen kan avgöra ödet för båda lagen i en ganska svårspelad grupp.

Odds på VM

Bästa odds på VM hittar ni Speltipssidans VM 2022 sida där alla matcher ligger med. Där finns bästa odds på alla matcherna från samtliga spelbolag med en svensk spellicens. Ett tips kan vara att lägga sina spel tidigt om man tror på favoritseger då oddsen brukar gå ner ju närmare matchstart man kommer.

Vill man spela på vinnare av VM 2022 så är det ungefär samma sak. Oddsen på favoriterna Frankrike och Brasilien kommer att gå ner om inte de drabbas av någon skada precis innan VM startar.

Resultat i samtliga VM matcher hittar ni direkt här på Superscore.se

Om författaren

mistro administrator